Помел смаженої кави
Ступінь помелу — вкрай важлива характеристика, до підбору якої треба ставитися дуже уважно.
Саме від ступеня помелу залежить смак випілого Вашими клієнтами кава.
Є велика кількість різновидів помелу:
- Грубий. Частинки меленої кави досягають у розмірах приблизно 1 мм. Така стипінь помелу підходить для заварювання (приготування) кави у френч-пресі через те, що частинки меленої кави такого розміру легко затримуються в таких пристроях.
- Средний. Універсальний помел, який підійде для приготування кави в кофемашине вдома або в офісах. Кава з таким ступенем помелу дає чудовий смак. Також помел такого типу чудово підійде для ріжкових кавоварок.
- Дрібний (тонкий). Підходить для заварювання кавового напою в джезві (турке). Також тонкий помел робиться спеціально для професійних кавомашин, у яких кава готується через пропуск гарячої пари через подрібнені зерна.
Ми надаємо послугам помелу зернової кави будь-якого різновиду на своїх виробничих потужностях.
- Ціна: від 8 ₴/кг